Snowmass Club done with renovation work | AspenTimes.com

Snowmass Club done with renovation work

Staff report

The Snowmass Club has announced the completion of a half-million-dollar renovation project within the Clubhouse. With a focus on enhancing the membership experience, the renovations to the social epicenter of the club offer members an enhanced social atmosphere perfect for relaxing and enjoying the breathtaking views of Mount Daly and the surrounding Snowmass peaks.

Renovations and improvements to the Clubhouse include a complete renovation of the entrance lobby, reception area and Sage Bar and Living Room. A new chandelier, crafted by a Carbondale blacksmith, sets the stage for an impressive new entrance into the club. Once inside, members, owners and guests will feel welcomed by the Clubhouse’s refreshed decor featuring warm and inviting mountain-chic furniture and accessories. The enhanced “living room”-style seating in the bar area leads to the club’s existing spectacular outdoor terrace that now includes the addition of a fire pit that seats six. Additionally, enhancements were made to the Sage Restaurant, including refurbished, reclaimed wood floors and carpeting.

At the helm of the Sage Restaurant and Bar, executive chef Juan Martinez offers a menu of dishes using local, organic, fresh ingredients and seasonal dishes.

“This is an exciting time for the club,” said Don Smith, general manager. “These renovations promised to the membership when we purchased the club in March will help enhance the membership experience and also help to create a vital hub in this small community.”


Start a dialogue, stay on topic and be civil.
If you don't follow the rules, your comment may be deleted.