Times change, lift location should stay the same | AspenTimes.com
YOUR AD HERE »

Times change, lift location should stay the same

The difference between 1947 and 2018 is not just 71 years. The difference is that in 1947 when the decision had been made to build a chairlift there was no question as to where the bottom of the lift should be located. Had I been asked in 1947 where to put the bottom of the lift, I would have put it just above Dean Street where, in fact, it was actually built. I was nine years old at the time.

Jim Breasted

Carbondale


Support Local Journalism

Readers around Aspen and Snowmass Village make the Aspen Times’ work possible. Your financial contribution supports our efforts to deliver quality, locally relevant journalism.

Now more than ever, your support is critical to help us keep our community informed about the evolving coronavirus pandemic and the impact it is having locally. Every contribution, however large or small, will make a difference.

Each donation will be used exclusively for the development and creation of increased news coverage.

For tax deductible donations, click here.
 


Start a dialogue, stay on topic and be civil.
If you don't follow the rules, your comment may be deleted.

User Legend: iconModerator iconTrusted User